Џејсон Џорџ није мислио да ће пасти за 'панџапску принцезу', али сада су венчани више од 20 годинаЈасон Георге, звезда 'Греис Анатоми' није стидљив када је реч о својој вољеној жени старијој од 20 година. Како су се упознали и шта њихов брак држи тако снажним? Удубимо се у ову слатку романсу.

Можда то не знате, али глумац Јасон Георге је врло срећно ожењен човек. Бљештавило у његовим очима и љубав у његовим речима када говори о својој породици апсолутно потресу срце. Ако сте љубитељ овога Грејева анатомија звезда, сигурно вас занима да сазнате више о његовој невероватној љубавној причи.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јасон В Георге (@јасонвинстонгеорге) 5. новембра 2017. у 13.57 ПСТ

Омиљена међу женама

Жена Јасон Георге-а је очито једина жена која има његово срце. Али као дугогодишњи глумац, окупио је снажну базу обожавалаца коју чине делом жене које га сматрају апсолутним комадом.

Јасонов добар изглед и глумачки талент су неке ствари које су заробиле срца његових обожавалаца. Не изненађује толико што су многе даме годинама комплиментирале његов изглед.Његове обожаватељице хвалиле су његову лепоту лица, готово савршено тело и чињеницу да у 47. години живота једва да стари.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јасон В Георге (@јасонвинстонгеорге) 19. јануара 2017. у 14:11 ПСТ

Јасонова супруга, Вандана Кханна, мора да је била навикла да овакве речи описују њеног човека, али дубоко сумњамо да се превише брине због тога. Из начина на који Јасон говори о њој, можете рећи да је ниједна друга жена не може заменити.

Упознавање његове будуће супруге

Док је био гост у Реалу, Јасон Георге је открио чудан, али сладак начин на који је привукао Ванданину пажњу.

Тхе Станица 19 звезда, који је своју даму описао као своју 'панџапску принцезу', рекао је да му је неко рекао да ће се оженити источноиндијском женом, не би веровао.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јасон В Георге (@јасонвинстонгеорге) 10. јула 2019. у 02:33 ПДТ

Јасон је објаснио да су он и Вандана похађали исти факултет и да су обојица живели у истом студентском дому. Онда је једног дана, док се из забаве представљао мајмуна, излетео из своје спаваонице и угледао жену која ће бити његова супруга.

Погледам низ ходник и видим је, само сам је подигао и бацио преко рамена.

Он ју је дословно збрисао са ногу, зар не?

Прослављају своју 20. годишњицу

Јасон Георге је недавно седео са Келли Рипа и Риан Сеацрест и поделио како су он и његова супруга прославили две деценије брака.

Глумац је открио да су узели породични одмор који је подразумевао путовање у Гану током божићних празника.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јасон В Георге (@јасонвинстонгеорге) 12. маја 2019. у 08:01 ПДТ

Такође је открио неке занимљивости о свом индијском венчању.

  • Они су окрнили догађај јер обично индијска венчања трају око седам дана, рекао је Јасон.
  • 'Буквално вам узимају крпу и заправо их везују, 'открио је глумац, објашњавајући да је везивање чвора добило сасвим ново значење током његовог венчања.
  • Имали су и церемонију венчања Цхристаин и Хинди.

Тајна њиховог срећног брака

Готово је немогуће постићи 20 година срећне уније без неких кључева и тајних савета који вас подржавају. А за Јасона Џорџа и његову супругу све се своди на „карфиол“ - реч, а не поврће.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јасон В Георге (@јасонвинстонгеорге) 18. септембра 2016. у 17:50 ПДТ

Говорећи са Цлосер Веекли, Џејсон је открио да им је ово послужила као „сигурна реч“ кад год су осетили да им свађа измиче контроли.

Кад викнем „Карфиол“, престајемо да се свађамо. Одлазимо. Неутрални углови. Тада смо у 99 посто случајева спремни да поседујемо своје грешке.

Ох, како слатко!

Јасон Георге и његова породица

Џејсон и Вандана, осим што су одани једни другима, срећни су родитељи троје деце, од којих су двоје близанци.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јасон В Георге (@јасонвинстонгеорге) 29. марта 2019. у 18:30 ПДТ

Глумац је говорио даље УЖИВО са Келли и Риан о сложености одгоја близанаца.

Близанци су ударац у уста ... све је на палуби.

Сваки родитељ близанаца ће вам рећи да понекад може да полуди, али из начина на који је Џејсон Џорџ причао о својој деци, могло би се рећи да то не би имао другачије.

Јасон Георге ДиднГетти Имагес / Идеал Имаге

Холивуд није баш познат по трајним браковима. Било је парова који се разводе месецима, данима, па и сатима након венчања. Али супружници попут Јасона и Вандане показују нам да срећну заједницу није могуће само постићи, већ може бити и угодна. Његова љубав према породици очитује се у начину на који их приказује. И иако га даме воле због изгледа, многи његови обожаваоци поштују његову оданост супрузи и деци.

Ево да овом лепом пару пожелимо још много заједничких година.

Познате личности Љубавна прича
Популар Постс