Пут до славе Јамие Бревер-а: Како је девојчица са Довновим синдромом постала тражена глумицаНајновије вести Јамие Бревер'с Роад то Глори: Како је девојчица са Довновим синдромом постала тражена глумица на Фабиоси

Рођење детета са генетским абнормалностима може бити мука за родитеље, али од њих зависи да ли дете постиже свој највећи потенцијал. Данас људи са Довновим синдромом руше вишеструке стереотипе. Они су поставили спортски рекорди , појављују се на модним пистама , и постаните лица козметичких брендова . Наравно, њихова достигнућа се овде не завршавају.Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 18. септембра 2016. у 9:48 ПДТ

Јесам Јамие Бревер родитељи знају да би постала тражена глумица? Вероватно не. Да ли су веровали да ће њихова ћерка успети да оствари свој потенцијал? Очигледно да, и они су уложили велике напоре да то постигну.

Објавио Лана’с Цовен (@ланабананасцовен) 5. фебруара 2019. у 11:47 ПСТ

Џејми је рођен 1985. године и увек је показивао интересовање за многе врсте уметности. Конкретно, волела је позоришне представе и биоскоп. Јамие се придружила свом првом студију 1999. године када је била у средњој школи. Погрешно је веровати да деца са таквом дијагнозом могу да се образују само код куће. Окушала се у комедијама, драмама, мјузиклима и импровизацијама и на крају завршила у Позориште и школа Гроундлингс .Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 3. фебруара 2017. у 03:39 ПСТ

ТВ гледаоци је можда знају из улоге Аделаиде Лангдон у првој сезони антологијске серије Америчка хорор прича , који се на екранима појавио 2011. Њен лик је био сложен: глумила је девојчицу којој је било тешко да уђе у друштво и имала је проблема са сопственом мајком. Касније је Бревер такође глумио у 3., 4., 7. и 8. сезони.ПРОЧИТАЈТЕ И: Човек претвара свог сина са Довновим синдромом у суперхероја

Објавио: феминистичка вештица (@феминиствитцх_) 18. октобра 2018. у 4:27 ПДТ

Објавио: Америчка хорор прича (@ ахс.куеенк) 11. фебруара 2019. у 7:00 ПСТ

Јамие је постала прва девојка са Довновим синдромом која је шетала црвеним тепихом Њујоршке недеље моде за дизајнерку Царрие Хаммер. Ово искуство је било огромно: сведочило је не само о променама у стандардима лепоте, већ и о могућим хоризонтима отвореним за жене са инвалидитетом.

Објавио Кехлани Ангелиа (@ с4танс_х0пе) 3. децембра 2018. у 9:57 ПСТ

Бревер се није зауставио само на телевизији. ИнсидеЕдитион извештава да је прва глумица са Довновим синдромом која је добила главну улогу у професионалној позоришној продукцији на великој сцени.

Кључно је слушати ко си. Важни су ваш глас и ваше срце.

Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 13. децембра 2016. у 10:31 ПСТ

Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 13. децембра 2015. у 04:32 ПСТ

Тешко је не сложити се са Јамие-јем: инвалидност није разлог да се особа сматра инфериорном. Постигавши значајан успех, Бревер улаже много напора да инспирише друге. Честа је учесница популарних емисија и активна заговорница особа са инвалидитетом. Глумица верује да свака особа има таленат и нико вас не може спречити да га развијете и испуните.

Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 5. новембра 2017. у 7:14 ПСТ

Јамие охрабрује све да користе вашу препознатљивост и никада не одустају јер се свака несавршеност може претворити у ваше достојанство.

Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 18. августа 2016. у 02:46 ПДТ

Објавио Јамие Бревер (@итсмемсјамиебревер) 18. августа 2016. у 1:45 ПДТ

Бреверов оптимизам и стални саморазвој дају наду да ће потцењени људи имати прилику да изађу из сенке. Јамие-јева прича, као и многе друге ове врсте, невероватно је инспиративна, јер ако је постигла такав успех, то сигурно могу и други! Шта мислиш о овоме?

ПРОЧИТАЈТЕ И: Разбијање стереотипа: Насилна жена постаје прва учитељица са Дауновим синдромом у својој земљи

Популар Постс