Јамес Таилор и Царли Симон развели су се пре скоро 40 година, али га и даље воли упркос неверству



Брак Јамеса Таилора и Царли Симон завршио је у болном разводу након 9-годишњег брака. Који је разлог био иза тога?

Јамес Таилор и Царли Симон били су заједно девет „дивних“ година (1972-1981) и имали двоје деце: ћерку Сарах „Салли“ и сина Бењамина „Бен“. Брак пара завршио је у болном разводу након двогодишње раздвојености.



Иако је лични живот Јамеса Таилора и Царли Симон био високо оглашен, то није био разлог њиховог раздвајања. Певач је веровао да је раскид нужан јер је оба партнера учинила на бољем месту. Давне 1981. године желели су да остану пријатељи и заједно буду родитељи двојице деце, али шта је стварни разлог њиховог развода и шта се после догодило?





Јамес Таилор о Царли Симон

И Јамес Таилор и Царли Симон некако имају различита мишљења о томе зашто су се развели. У књизи, Дечаци у дрвећу , Царли Симон открила је да је све пошло по злу када је њен супруг признао да је „видео неколико других жена“.



Било је то поражавајуће време за младу звезду, јер је желела да среди ствари са Џејмсом, али било је превише болно за договарање, јер је наставио да се забавља са љубавницом званом Свако, иако је обећао да је то привремено. У мемоарима је написала:

Било је то страшно време у мом животу, посебно у браку. И даље сам желео да ствари функционишу са Јамесом. Удала сам се за њега заувек. То није била илузија.



Још 2010. године, Јамес Таилор је у извештају од 7:30 искрено причао о својој вези са бившом супругом. Рекао је да су се развели јер је њихов брак био преурањен јер није имао чврст ђон под ногама. „Било је некако осуђено“, додао је А-листер.

Истог даха, Царли није неверство сматрала „Крај брака“ али лагање о томе. Поред тога, Тејлорова зависност је такође узела улогу у њиховој романси.

Ипак љубав

Колико год болно звучало, Царли Симон је и даље заљубљена у свог првог супруга. Разговарати са ЉУДИ 2015. године, кантаутор је рекао да њих двоје нису разговарали - и то није променило чињеницу њених осећања према Џејмсу.

И даље желим да га излечим; И даље желим да га уредим. И ја га толико волим.

Писање мемоара, Дечаци у дрвећу , помогла звезди да процени љубав према Џејмсу:

... Али, током писања књиге, заиста сам почео да схватам да могу да волим и да ме не воле. И то је за мене била велика спознаја да то не мора бити двосмерна улица.

Царли Симон'с датинг лифе

  • Била је удата за песника Јима Харта, који је касније постао геј, од 1987. до 2007. године.
  • Последњих десет година излази са хирургом Рицхардом Коехлером.
  • Једном је имала шестомесечну везу са Џоном Траволтом.

Стално се воде расправе о томе шта је боље: волети или бити вољен. Без сумње, савршен одговор је обоје, али шта урадити када осећања нису обострана? Иако је Царли Симон романтично повезана са многим мушкарцима, њено срце и даље припада оном ко га је сломио. Надам се да ће барем остатак свог живота моћи да живи мирно.

Познате личности Парови славних Односи
Популар Постс