Последње дане Јацкие Кеннеди открила је блиска пријатељица Царли Симон: Била је 'заносна' и 'прелепа'Певачица Царли Симон која је била једна од блиских пријатељица Јацкие Кеннеди говорила је о последњим тренуцима бивше Прве даме. Певачица је имала пуно тога да каже о овоме.

Јацкуелине Кеннеди Онассис била је удовица бившег председника Јохн Ф. Кеннеди-а. Била је иконичка личност у америчкој политичкој историји.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јохн Фитзгералд Кеннеди (@ цамелот.кеннеди) 22. октобра 2019. у 22:24 ПДТ

Јацкуелине Кеннеди, која се у народу звала Јацкие Кеннеди, преминула је 1994. године због рака лимфног система. Имала је 64 године када је умрла.

Последњи дани Јацкие Кеннеди

25 година након Јацкиејеве смрти, певачица Царли Симон отворила је своје утиске о последњим тренуцима Јацкие.

У интервјуу за НБЦ, 74-годишња Царли, која је била Јацкиеина блиска пријатељица, дала је емотиван интервју где се сетила бившег ФЛОТУСА у последњим тренуцима.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели @моимоибцн 23. октобра 2019. у 04:40 ПДТ

У разговору за НБЦ, Царли је рекла:У мом мозгу ми је запечено како је изгледала. Била је тако заносна и носила је овај мали рупчић на рубу, марамицу од пејслија на глави и изгледала је тако лепо и тако краљевски и тако коначно код куће.

Царли, позната по својој хит песми Ти си тако сујетни , који је једном делио јако пријатељство са Јацкие. У својој новој књизи Додирнуто сунцем: Моје пријатељство са Јацкие , кантаутор је дао више детаља о њој и Џекијевој посебној вези.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Женски свет данас (@ воменсворлд2даи) 22. октобра 2019. у 06:32 ПДТ

Написала је да су, иако су она и Јацкие имали различито порекло и искуства, некако успели да створе пријатељство које ће трајати последњу деценију живота бивше прве даме.

Одећа Јацкие Кеннеди

Јацкиеина смрт веома је погодила њено двоје деце Царолине и Јохн. Њена смрт такође је значила да су после морали да среде њено имање и осталу имовину, укључујући и одећу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Кеннедиескуе (@тхекеннедис_америцаноригиналс) 14. октобра 2019. у 02:09 ПДТ

У књизи Амерички невољни принц: живот Џона Ф. Кенедија млађег . Стевена М. Гиллона, дизајнер Валентино Гаравани једном је пришао Џону и питао шта се догодило са свом одећом коју је током година направио за Јацкие.

Очигледно су Џон и Каролина одлучили да одећу однесу у самостан, јер су рекли да не могу да поднесу ходање улицом и виђење некога како носи одећу њихове покојне мајке.

Јацкие КеннедиГетти Имагес / Идеал Имаге

Име Јацкие Кеннеди је оно које никада неће бити заборављено. Била је храбра удовица која је ковала усред интензивног надзора након што је њен супруг убијен. Годинама касније наставила је даље, али и даље остаје прилично икона за оне који су је пратили.

А из открића која је објавила Царли, била је лепотица која је до краја остала грациозна.

Познате личности Прва дама
Популар Постс