Колико је стар Род Стеварт? Певач је стигао до својих 70-их, али и даље изгледа сјајно без икаквих операцијаИзгледа да године Рода Стеварта немају никаквог утицаја на његов лични живот. Има много млађу супругу и малу децу и тврди да никада није покушао ниједну пластичну операцију. Тако значи?

Род Стеварт - колико има година? Певачица је рођена у северном Лондону 1945. године и стекао истакнутост током Свингинг 60-их и раних 70-их. Можда мислите да је доба Рода Стеварта прошло, али преварили бисте се. Сада, у својим 70-им, британска рок легенда још увек пише и изводи . Такође је отац врло мале деце.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Сир Род Стеварт (@сирродстеварт) 1. јула 2019. у 17:41 ПДТ

Године Рода Стеварта немају утицаја на његов приватни живот

Колико има Род Стевард? Певачица ће у јануару напунити 75 година. Ипак, упркос својим угледним годинама, он има много млађу жену и малу децу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Пенни Ланцастер (@ пенни.ланцастер) 22. маја 2019. у 12:16 ПДТ

Певачица има 8 деце , отац првом детету са 17. Беба је стављена на усвајање, али од тада се Стевард женио три пута и имао још 7 деце са 4 различите жене.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Сир Род Стеварт (@сирродстеварт) 22. августа 2015. у 20.57 ПДТ

Његова тренутна супруга је бивша манекенка Пенни Ланцастер. Пар се управо вратио из одмор у Танзанији са синовима, осмогодишњим Аиден-ом и 13-годишњим Аластаир-ом.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Пенни Ланцастер (@ пенни.ланцастер) 22. октобра 2019. у 11:50 ПДТ

Из низа фотографија које је пар делио на својим друштвеним мрежама, сигурно је рећи да су се дивно провели.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Пенни Ланцастер (@ пенни.ланцастер) 21. октобра 2019. у 04:38 ПДТ

Али како Род успева да изгледа тако добро у својим годинама? Певач уверава никада није покушао ниједну пластичну операцију . Воли више да грациозно стари без икакве додатне помоћи.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Сир Род Стеварт (@сирродстеварт) дана 15. јуна 2019. у 09:47 ПДТ

Изблиза, изгледа сјајно: у форми и благо преплануо са видљивим линијама због којих изгледа само лепши. Род тврди да има добре гене, тако да му није потребан никакав трансплантација ботокса или косе. Каже да његова породица има дуговечност и тешко је не поверовати му.

Познате личности
Популар Постс