Како очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство, а да притом не остану траговиКако очистити огледало без остављања трагова попут професионалца. Ове технике користе обичне производе попут сирћета, алкохола, креме за бријање и пасте за зубе које имате код куће.

Имати чисте и сјајне прозоре или огледала сан је сваког произвођача куће, али понекад се наш труд не исплати. Можете провести минуте, чак и сате рибајући прозор, али и даље схватате да му недостаје сјај за којим идете.Ако су вам прозори и огледала увек стварали проблеме, имамо неколико решења која ће вам улепшати дан.

Како очистити огледало без остављања трагова

Већина нас зна за ефикасне производе који чисти прозори попут магије. Додуше, понекад бисмо журили до продавнице и потрошили пуно новца купујући средства за чишћење нешто што бисмо најрадије избегли.

Како кажу, нужност је мајка изума, а неки људи су открили да домаћа средства за чишћење функционишу као и скупа средства за чишћење стакла. Ево неколико невероватних примера.

Како очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим производима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим производима за домаћинство без остављања траговаДариусз Јарзабек / Схуттерстоцк.цомОчистите огледала сирћетом

Економично чисто огледало користи уобичајени кухињски састојак попут сирћета.

Уз 1 шољу воде, шољу сирћета и 3 капи есенцијалних уља (менте или лимуна), имате дивно средство за чишћење прозора и огледала које не оставља трагове.Како очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство без остављања трагова-фокусна тачка / Схуттерстоцк.цом

Средство за чишћење сирћета и алкохола

Професионалне чистачице то знају сирће је ефикасно у самосталном чишћењу, мала тајна која се назива алкохол за трљање додаје додатни ударац домаћем чистачу.

Мешајући ¼ шоље белог сирћета (или јабуковог сирћета), додајте ¼ шоље алкохола за трљање, 1 кашику кукурузног скроба и 8-10 капи есенцијалног уља (лимуна или наранџе).

Како очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство, а да не оставља траговеКако очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство, не остављајући никакве траговеКако очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство, а да не остави трагицу да гледа у огледало након прања зубаСавез / Схуттерстоцк.цом

Ослобађање од глобуса

Понекад је ваше огледало можда чисто, али можда ћете приметити да се на њему налазе глобуси и гњецаве накупине лака за косу или пасте за зубе. Постоји начин да их чисто уклоните без остављања трагова.

Прво утрљајте мало алкохола на памучну подлогу, а затим трљајте глобусе, један за другим кружним потезима. Када сте сигурни да су све глобусе ван, можете по потреби и даље лако чистити огледало средством за чишћење стакла.

Како очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим производима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим производима за домаћинство без остављања траговаРоберт Прзибисз / Схуттерстоцк.цом

Како одмаглити огледало кремом за бријање / пастом за зубе

Врући тушеви су ужасно угодни, али понекад магла на огледалу у купатилу може да смета. Али постоји начин да се огледала никад не замагле.

Утрљај мало пена за бријање или зубну пасту на огледалу и меком крпом је полирајте док огледало поново не буде чисто. Ови производи спречавају лепљење честица воде на стаклу, чиме се ослобађају магле.

Како очистити огледало сирћетом и осталим предметима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим производима за домаћинство без остављања траговаКако очистити огледало сирћетом и осталим производима за домаћинство без остављања траговаПрессмастер / Схуттерстоцк.цом

Што се тиче чишћења, мале ствари вам штеде драгоцено време и чине највећу разлику. Слободно поделите ове корисне информације са пријатељима како бисте им олакшали живот.

Чишћење животних хакова
Популар Постс