Сломљена срца „АБЦ Невс“ Јеннифер Асхтон се поново заљубила након самоубиства свог бившег супруга: „Пронашли сте светлост у мени коју нисам могао пронаћи“Последње најновије вести Сломљена срца 'АБЦ Невс' Јеннифер Асхтон се поново заљубила након самоубиства свог бившег супруга: 'Пронашли сте светлост у мени коју нисам могао пронаћи' на Фабиоси

У 2017. години АБЦ Невс 'Јеннифер Асхтон се развела од супруга након 21-годишњег брака, Роберт Ц. Асхтон Јр.Осамнаест дана након завршетка развода, Роберт је скочио са моста Џорџа Вашингтона и одмах преминуо.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Цхлое Асхтон (@цхлоее_асхтонн) 11. фебруара 2018. у 05:21 ПСТЗа Јеннифер је то био тотални шок и прво што је учинила било је да криви себе. Сматрала је да су врло добро прошли кроз процес развода и била је одушевљена будућим плановима свих.

Међутим, Робертов живот је прекинут и срце његове бивше жене сломио је на најситније комаде. Некако је осећао да ће Јеннифер кривити себе и оставио је три белешке о самоубиству, по једну за своју бившу супругу и њихову децу, Алек и Цхлое.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који је поделила др Јеннифер Асхтон (@дрјасхтон) дана 5. јуна 2016. у 11:36 ПДТ

По милости Божијој АБЦ Невс ' главни медицински дописник поново је пронашао светионик наде.После самоубиства свог супруга 2017. године, Јеннифер Асхтон је морала да научи како да управља својом тугом и болом док је самохрана мајка двоје деце.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који је поделила др Јеннифер Асхтон (@дрјасхтон) 8. фебруара 2019. у 16:43 ПСТ

У интервјуу за ЉУДИ , 50-годишња Јеннифер објашњава да је падање на њену другу половину, 49-годишњи Тодд био попут лирике коју је чула у Звезда је рођена : „Пронашли сте у мени светлост коју нисам могао да нађем.“

Тодд јој је помогао да престане да се окривљује након Робертове смрти. Рекао јој је:

Развод не доводи до тога да неко изврши самоубиство. Стварност је таква да не можете дозволити да вас ово уништи.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који је поделила др Јеннифер Асхтон (@дрјасхтон) 2. маја 2019. у 13:50 ПДТ

Више детаља о животу, браку, љубави, деци и животним проблемима Јеннифер Асхтон изричито је написано у њеној књизи Живот након самоубиства: проналажење храбрости, утехе и заједнице након незамисливог губитка.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који је поделила др Јеннифер Асхтон (@дрјасхтон) 7. маја 2019. у 10:25 ПДТ

Самоубиство је ужасавајуће, поготово ако ваши вољени размишљају о томе. Стога је важно поред и покушати идентификовати било који знак самоубилачких мисли или дела.

Популар Постс