Синови Фред Рогерс-а: Шта се догодило са Јамесом Бирд-ом Рогерс-ом и Јохн-ом Рогерс-омФред Рогерс је био вољени ТВ водитељ којег су многи обожавали, али шта је са његова два сина: Јамес Бирд Рогерс и Јохн Рогерс? Шта се десило са дечацима? Ако желите да знате чиме се Јамес Бирд Рогерс бави за живот и где је сада његов брат, овај чланак је за вас.

Фред Рогерс је био вољени ТВ водитељ и луткар који деца обожавају, а родитељи му се диве. Назвао је његов ТВ програм за децу Суседство господина Роџерса помогло му је да стекне бројне награде и пуно поштовања. Али шта знамо о његовој сопственој деци: Јамес Бирд Рогерс и Јохн Родгерс?Фред Рогерс Гетти Имагес / Идеал Имаге

Јохн Рогерс и Јамес Бирд Рогерс ’био

Фред Рогерс је упознао своју будућу супругу Јоанне када је прешао из Дартмоутх-а у Роллинс Цоллеге. Њихова прича је класична љубав: упознали су се, заљубили и венчали. Јоанне је била Фредова једина љубав и имали су двоје деце заједно: синове Јохн и Јамес.

Фред Рогерс Гетти Имагес / Идеал Имаге

Јамес 'Јим' Бирд Рогерс је најстарији син ТВ легенде . Он и његов млађи брат су се неколико пута појавили Суседство господина Роџерса док су били деца, али пунолетство није било лако за Џејмса.Фред Рогерс Зар нећеш бити мој комшија? (2018) / Тремоло Продуцтионс

Већина тинејџера се у неком тренутку побуни, чак иако је њихов отац једнако љубазан и пун љубави као господин Рогерс, а Јамес није био изузетак. Како је наведено у Пеоплеу , Фред није био стидљив да говори о свом проблематичном сину. Рекао је:Одлетео је у полицији. Постоји стварно непријатељство.

Очигледно, када је Џејмс кренуо очевим стопама и започео образовање на колеџу Роллинс, време као млади студент налазио је веома тешко па је престао да узвраћа позиве забринутих родитеља.

Само је желео неко слободно време од породице да открије каква особа жели да постане изван очеве слике. Срећом, Фред и Јоанне су прихватили прави приступ и дозволили старијем сину да предахне и има мало „времена за себе“.

Брат Јамеса Бирда Рогерса, Јохн, понашао се сасвим другачије. Супротно од Џејмса, показивао је праву преданост родитељима и дневно је путовао 40 километара од своје припремне школе да би могао да остане код куће.

Фред Рогерс Зар нећеш бити мој комшија? (2018) / Тремоло Продуцтионс

Срећом, својеглав син вратио се у породично гнездо. Џејмс се чак вратио у Суседство господина Роџерса као одрасла особа са врло посебним гостом, сопственим сином. Али шта он сада ради?

Чиме се Јамес Бирд Рогерс бави за живот?

Не знамо тачно шта је Јамес радио. Сада је у 60-има и води живот даље од светла рефлектора. Дао је допринос документарном филму о свом оцу Зар нећеш бити мој комшија , објављен 2018. године, али осим тога, остао је у сенци.

Фред Рогерс Мистер Роџерс: То сам ти (2018) / Фред Рогерс Продуцтионс

Нема података о супрузи Јамеса Бирда Рогера, али он има сина који до сада вероватно има своју породицу. Након Фредове смрти, Јамес се повукао да живи породичним животом.

Иако је његово занимање непознато, нето вредност Јамеса Бирда Рогерса омогућава му да живи удобно. Извештаји Целебрити Нет Вортх да је богатство Фреда Роџерса било 3 милиона долара, које је вероватно поделио између своја два сина.

Нове генерације породице Фреда Роџерса мирно уживају у својој „нормалности“ далеко од светла рефлектора, али воде рачуна да наследство Фреда Рогерса никада неће бити заборављено.

Познате личности
Популар Постс