Делилах Рене Лукеис, радио легенда и мајка од 14 година, искрена је због бола због губитка два синаПоследње најновије вести Делилах Рене Лукеис, радио легенда и мајка-14-а, искрена због бола због губитка два сина на Фабиози

Делилах Рене Луке, познатија као обожаваоци њене синдициране љубавне радио емисије као једноставно 'Делилах', препозната је као најслушанија жена америчког радија. Али код куће Делилах је само мама од 14 деце, од којих је 11 усвојено.

Као што њени обожаваоци знају, практична мајка и особа која својим ученицима нуди савете научене животу својих 8,3 милиона касноноћних слушалаца претрпела је незамислив слом срца у свом животу. Жена је изгубила двоје деце. Њен усвојени шеснаестогодишњи син Самми Иоунг Дзолали Рене умро је 12. марта 2012. од компликација српасте анемије. Делилах га је усвојила само 9 месеци пре смрти, док је раније дечак већи део свог живота провео у сиротишту у ганском избегличком кампу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Делилах (@радиоделилах) 23. маја 2019. у 6:10 ПДТ

Делиах о свом тузи

Ипак, у то време жена није могла ни да замисли да ће пет година касније, 3. октобра 2017. године, њен 18-годишњи биолошки син Захарија извршити самоубиство, након кратког, али интензивног периода депресије.„Губитак Зацка у октобру управо нас је све бацио на колена. На неки начин мислим да је наша породица много ближа, '

Рекла је Делилах.'Моја ћерка је сазнала само недељу дана након што је њен брат отишао да је трудна, и тако нам је Бог дао на то да се усредсредимо.'

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Делилах (@радиоделилах) 12 Цхер 2018 р. око 7:22 ПДТ

Исто тако, Делиах је делила своја осећања првих месеци након смрти синова. Рекла је:

'Не постоји литература. Прво, првог месеца када сте некога изгубили, било да је то ваш партнер или супружник или дете, у таквој сте можданој магли да не можете ништа да прочитате, '

Делилах је додала да не помаже када људи дају предлоге да јој помогну. Једини ефикасан начин да подржите особу која пролази кроз тешка времена у свом животу је да је волите.

'Дакле, само ме воли. Само будите ту и волите ме, и то је оно што кажем људима који то сада пролазе. Само будите ту и волите своју породицу када су у кризи '.

Упркос свим својим приватним боловима, 59-годишњакиња је и даље одлучна да буде умирујући глас утехе за друге у невољи. Недавно је Делилах објавила књигу под називом „Једно срце у исто време“ где дели личне приче и животне лекције како би се надала да инспирише друге да испитају сопствени живот и пронађу сврху о ономе што је заиста важно.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Објавио Делилах (@радиоделилах) 9 Сер 2019 р. о 12:37 PDT

Жена је само доказала да чак и они људи који могу да лече друге требају помоћ и подршку. Напокон, „оно што нас не убије, чини нас јачима“!

Популар Постс