Жена славног шефа Јацкуеса Пепина, Глориа, испитала је сексуалност свог супруга када су се упознали: „Нисам била сигурна да ли је равно“Последње најновије вести Жена славног шефа Јацкуеса Пепина Глориа испитала је сексуалност свог супруга када су се упознале: „Нисам била сигурна да ли је био исправан“ на Фабиоси

Име Јацкуес Пепин није страно нашим ТВ емисијама. Познати је француско-амерички кувар, ТВ личност и аутор.Написао је широк спектар кувара који су постали најпродаванији. Љубав према храни Пепин је стекао у ресторану својих родитеља.

Добио је бројне награде за своје узорне кулинарске вештине.Далеко од света кувања, Жак је у срећном браку са Глоријом пуних 53 године, али њихова љубавна прича је спектакуларна!

Како су се упознали

Глориа Пепин је у интервјуу рекла да је свог супруга упознала на скијашким ужадима.Она је била ски патрола, а он студент. Изгледао је супер згодно, а она је желела да га упозна. Међутим, није била сигурна у његову сексуалност.

Рекла је:

'Нисам била сигурна да ли је стрејт или хомосексуалац, јер је тако добро изгледао.'

Она је довела у питање његову сексуалну оријентацију, али проводећи време с њим уклонила је све трагове страха који је имала.

Срећни пар је у браку 53 године и сваки дан је покушавао да се воли још усред изазова.

Поносне баке и деке

Јацкуес и Глориа су поносни родитељи ћерке и унуке. Жак никада не пропушта да покаже љубав према ћерки и унуци кувајући за њих и са њима.

Често их води у своју емисију, а различити са њима изводи вештине кувања.

Љубавна прича Глорије и Жака заиста је лепа и надамо се да ће њихова љубав јачати.

Популар Постс