Ањелица Хустон је једном желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада је срећна што се то није догодилоАњелица Хустон је једном била у озбиљној вези са Јацком Ницхолсоном и њих двоје су се скоро спремали да постану родитељи. Али, ствари нису успеле. Данас се глумица не каје. Сазнати зашто.

Ањелица Хустон је за свој живот направила прилично смео избор. И колико год контроверзно то изгледало, драго јој је што је вукло пут којим је ишло.Лична историја Ањелице Хустон као младе жене

Са холивудском каријером која траје неколико деценија, Ањелица се сигурно прославила. Поред тога што је глумица, она је и продуцент. Међутим, све ове године као звезда значиле су и да је њен љубавни живот често долазио на насловнице.

Ањелица Хустон је некада желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада онаГетти Имагес / Идеал Имаге

Једна веза о којој се често говори била је она између ње и глумца Јацка Ницхолсона. Међутим, то није био човек с којим је на крају завезала чвор.

Ањелица се удала за вајара Роберта Грахама 1992. године и док је разговарала са њим ТхеТелеграпх , открила је да се њихова веза разликовала од њених претходних. Као неко ко је делимично одговарао према „лошим дечацима“ пре него што је упознао Роберта, то је било велико одступање, али се показало као одличан избор.Велике љубавне везе не морају нужно створити сјајне бракове или чак пријатељства. Роберт, био је љубазан према мени. Напокон сам срео некога ко ми је рекао шта ће радити и урадио то.

Ањелица Хустон је некада желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада онаГетти Имагес / Идеал ИмагеНажалост, овој савршеној љубавној причи дошао је крај када је Роберт преминуо 2008. године ЛА Тимес , био је болестан неколико месеци пре него што је умро у 70. години.

О рађању деце са глумцем Јацком Ницхолсоном

Ањелица и Јацк имали су оно што би се могло описати само као бурну везу. Током 17 година били су поново-поново-искључени. Била је то необична веза која је на крају завршила када јој је Јацк признао да чека бебу са другом женом.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Михаел Лесаге (@мицхаел_лесаге_) 26. октобра 2018. у 22:58 ПДТ

Током интервјуа са Вултуре , Ањелица се присетила тренутка када је глумац дао ово признање. Открила је да ју је позвао и да су заједно вечерали, а онда је бацио бомбу:

Некако ми је то положио. И заиста сам био фин у вези с тим. Сећам се да смо се загрлили и можда сам мало заплакао, али док сам се вратио кући, био сам заиста бесан.

На крају је прекинула с њим те ноћи.

Глумица је додала да је ситуација била још болнија јер је у то време покушавала затрудњети са Јацковом бебом, али ствари заправо нису успевале. Испоставило се да је то прерушени благослов.

Истина је да никада нисам могла да замислим [да будем мајка]. Могу да замислим пуно ствари, али никада нисам могао да замислим да носим бебу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Ањелица Хустон Фан Паге (@ањелицахустон_фанпаге) 3. новембра 2018. у 15.54 ПДТ

Током интервјуа из 2014. године са Старатељ , Ањелица је поновила да јој је лакнуло што се беба једноставно није десила ни за њу, ни са Јацком ни са било ким другим.

Вероватно бих био јадан.

То није значило да није покушала да роди дете неколико пута. 68-годишњакиња је рекла да су, док је била са Робертом, неколико пута прошли вантелесну оплодњу, али то није успело.

Ањелица Хустон је некада желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада онаГетти Имагес / Идеал Имаге

Један од разлога због којих јој је било драго што је без детета био је тај што је осећала да јој једноставно не би било драго што је мајка која остаје код куће, а то је оно што би осећала да мора да ради да је њен супруг заузет радом.

Ањелица се очигледно не каје због својих избора. У ствари, она је открила ТМЗ једном кад су људи који немају децу „вероватно“ срећнији.

Ањелица Хустон је некада желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада онаГетти Имагес / Идеал Имаге

Шта Ањелица Хустон ради данас?

Можда се питате како лепа глумица остаје заузета као слободна жена без деце.

Ањелица Хустон је некада желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада онаГетти Имагес / Идеал Имаге

Па, у њеном случају је веома усредсређена на свој посао. Ево неколико ствари које је она рекла о томе.

  • Једном је рекла ТхеДаилиБеаст да је „посао најбоља ствар“ откако је њен супруг преминуо. Открила је да није добила толико сјајних улога као некада, али одлучила је да следи своје инстинкте и ужива у добрим глумачким деловима који су јој дошли.
  • Говорећи са Вултуре , Ањелица је такође поделила да није имала луксуз да одмара са посла након што јој је супруг умро, јер се у то време борила финансијски. Описала га је као „тежак тренутак“.
  • И даље је заузета до данас. Недавно се придружила другим звездама попут Садие Фрост и Јеан Рено за филм Чекајући Ану .

Ањелица Хустон је некада желела да роди бебу са Јацком Ницхолсоном, али сада онаГетти Имагес / Идеал Имаге

Ањелица Хустон превалила је дуг пут у својој каријери. У свом личном животу бол и слом срца јој нису непознати. Али видимо и жену која не живи у жаљењу. Она наставља да гура напред без обзира и наставља да доноси одлуке које је чине срећном. Такође је прилично невероватно видети је и даље напорно на послу и у својим 60-има. Каква инспирација!

Познате личности Парови славних
Популар Постс