Кћерка Ангелине Јолие Схилох била је малишан када је тражила да јој се обрати мушким именомЋерка Ангелине Јолие и Брада Питта Схилох желела је да је зову мушким именом усред њеног преласка у дечака.

Ћерка Ангелине Јолие и Брада Питта Схилох желела је да је зову мушким именом усред њеног преласка у дечака. Али шта Брад и Ангелина мисле о томе?Анђелина ЏолиГетти Имагес / Идеал Имаге

Ангелина Јолие о родно неутралном приступу своје ћерке

Ангелина Јолие и Брад Питт имају заједно 6 деце: 3 усвојено и 3 биолошко. Пре неколико година, родитељи славних шокирали су више обожавалаца када су објавили да њихова кћеркица Схилох жели да пређе код дечака.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели ангелина јолие (@ангелинајолиетбт) 2. децембра 2019. у 14:05 ПСТ

Ангелина Јолие подржава родно неутралан приступ своје ћерке и чак омогућава Схилох да се облачи у дечака. Глумица објашњава да ако се њена ћерка осећа угодно у мушкој одећи, онда је потпуно у реду с тим.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Схилох Јолие-Питт (@ ноувел.јолие3) дана 25. јануара 2019. у 20:54 ПСТ

Транзиција рода

Чинило се да је Схилохова опседнутост полом започела давно. Када су ћерка Бреда Питта и Ангелине Јолие имале само 2 године, замолила је родитеље да јој се обрате мушким именом. Схилох је чак изабрала две опције под којим именом је желела да је зову.Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Јолие Питт Кидс (@јолиепитткидс_) 29. јануара 2019. у 09:57 ПСТ

У повратном интервјуу са Опрах Винфреи, Брад Питт је прокоментарисао ово:

Она жели само да се зове Јохн. Јован или Петар.

Глумац је додао:

Дакле, морамо је звати Јохн. „Ши, да ли желиш ...“ - „Џоне. Ја сам Џон. ’А онда ћу рећи:’ Џоне, хоћеш ли сок од поморанџе? ’А она каже:‘ Не! ’

Анђелина ЏолиГетти Имагес / Идеал Имаге

Колико се Брад Питт у шали присећао тих тренутака са Схилох, обожаваоци су сугерисали да глумац такође нема ништа против полне промене његове ћерке.

Анђелина ЏолиГетти Имагес / Идеал Имаге

Однос Бреда Питта са његовом децом

После развода од Ангелине Јолие, Брад Питт ретко виђа своју децу. Након трајне битке за старатељство, глумац је коначно добио дозволу да види своје шесторо деце.

Анђелина ЏолиГетти Имагес / Идеал Имаге

Извор близак глумцу рекао је:

То нема никакве везе с тим што Брад не жели да их види ... У кратком временском размаку, Брад је од свакодневног виђања своје деце прешао у дуге периоде без њих, и то га апсолутно убија.

Анђелина ЏолиГетти Имагес / Идеал Имаге

Деца не би требало да трпе када им се родитељи разводе!

Анђелина ЏолиГетти Имагес / Идеал Имаге

Схилох је срећна што има родитеље који воле и подржавају их! У међувремену, шта мислите о Схилох-овој ситуацији? Да ли бисте на месту Брада Питта и Ангелине Јолие подржали родну транзицију вашег детета?

Брад Питт Анђелина Џоли
Популар Постс