Звезда „Бетти Линн“ из емисије „Анди Гриффитх“ верена је за једног човека 3 пута, али се никада није удала за њега и остала сама и без децеБетти Линн, која је у емисији глумила Тхелму Лоу, остала је крајње сломљена срца до краја свог живота и никада се није удала.

Глумица Бетти Линн остаје једна од последњих живих амбасадорица ЦБС-овог ситцома Шоу Андија Гриффитха . Бетти Линн је глумила Тхелму Лоу, девојку заменика Барнеи Фифе-а.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који су делили Аустин и Ховард Мутти-Мевсе (@филм_мевсе) 28. августа 2018. у 21:19 ПДТ

Најистакнутију улогу стекла је током четрдесетих и педесетих година, појављујући се у неколико хит филмова, укључујући Нађимо се у Лас Вегасу , Јунска невеста , Ситтинг Претти .Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који су делиле Целебритиес (@ целебритиес.холливоод) 29. августа 2018. у 01:51 ПДТ

Међутим, њен лични живот није био тако успешан. Била је заручена 3 пута, али се никада није удавала.Шта се десило са њом?

Бетти Линн Шоу Андија Гриффитха била у посвећеној вези, али у стварном животу била је умешана у прилично луду љубавну везу.

Погледајте ову објаву на Инстаграму

Пост који дели Маиберри Ман (@маиберриманмовие) 29. августа 2019. у 05:38 ПДТХоливудска звезда је ходала са неколико мушкараца, али само један јој је украо срце. Био је адвокат и удовац, који је волео ликовну уметност и имао је потешкоћа у доношењу одлука о љубави.

У свом животу имао је и другу жену, пријатељицу Мерилин, и скакао је између ње и Бети. Упркос томе, он и Линн су били верени три пута. Али никада није требало да буде.

Само четири дана пре њиховог венчања, дошао је у Беттину кућу и рекао:

Марилин је сишла синоћ и желим да знаш да сам дубоко наклоњен њој.

Тако је венчање прекинуто. Од тада се Линн никада није удавала и остала је без деце до краја живота

Бетти Линн у 2019

Линн сада живи у родном граду Андија Гриффитха, Моунт Аири, што је послужило као инспирација за Маиберри.

Након провале у њен дом из ЛА, одлучила је да се тамо пресели и од тада живи у малој Каролини. До данас се 93-годишњак на Моунт Аири-у и даље третира као позната личност.

Односи Забава
Популар Постс