Глумица из 'Плаве лагуне': Брооке Схиелдс је и даље лепа- Глумица из 'Плаве лагуне': Брооке Схиелдс је и даље лепа - Вести - Фабиоса

Брооке Схиелдс глумила је у великом класику биоскопа, Плава лагуна , док је био тинејџер. Ова прича, заснована на књизи коју је написао Хенри Де Вере Стацпооле, постигла је велики глобални успех 1980.

Радња говори о дечаку и девојчици који су преживели на пустом острву. Филм је успео због лепоте и талента Брооке Схиелд, чиме је започео своју будућу филмску каријеру.

геттиимагес

Броокеова каријера је увек била пуна контроверзи, с обзиром на то да ју је започела тако млада често играјући улоге са садржајем оријентисаним ка одраслима. Ове представе нису увек биле добро прихваћене од стране свих филмских критичара и шире јавности. Заправо, Плава лагуна има своју контроверзу, ефективно приповедајући о пубертету двоје тинејџера заробљених на пустом острву.

Пост који дели Брооке Схиелдс (@броокесхиелдс) дана 19. новембра 2017. у 03:11 ПСТМеђутим, ове контроверзе нису спречиле глумицу да настави да ужива у дугој филмској каријери. До данас, у 52. години, Схиелдс се појавио у безброј филмова и ТВ програма.

Пост који дели Брооке Схиелдс (@броокесхиелдс) 11. новембра 2017. у 12:39 ПСТЊен тренутни изглед је и даље невероватан и сензуалан. У 52. години, Брооке Схиелдс има сасвим другачије лице од те девојке из 1980. године, али је и даље лепа.

Пост који дели Брооке Схиелдс (@броокесхиелдс) 30. октобра 2017. у 07:47 ПДТ

Медији никада нису игнорисали глумицу, а обожаваоци увек могу пронаћи приче о њој, било у трачевима или ТВ емисијама о филму и шоу-бизнису.

Пост који дели Брооке Схиелдс (@броокесхиелдс) 10. септембра 2017. у 11:35 ПДТ

Брооке Схиелдс се дефинитивно врло добро носила с протоком времена. Иако јој се изглед променио, она не покушава да сакрије године. Изгледа веома лепо, самопоуздано и безбрижно.

Молимо вас поделите овај пост са својим пријатељима да бисте их обавестили колико је добра девојка из Плава лагуна изгледа данас!

Извор: Извор: Авеита

ПРОЧИТАЈТЕ И: Француска глумица и модни модел Бригитте Бардот постала је активисткиња за права животиња

Брооке Схиелдс

Популар Постс