Чврсти момак, господин Т, носио је на рукама тешке златне наруквице у част својих предака који су били принуђени да носе гвоздене ланце



- Чврсти момак из 1980, Господин Т, носио је на рукама тешке златне наруквице у част својих предака који су били принуђени да носе гвоздене ланце - Целебс - Фабиоса

Као пензионисани професионални рвач, познати господин Т најпознатији је по улози Б. А. Барацуса у ТВ емисији 80-их Тим , као и боксер Цлуббер Ланг у Роцки ИИИ филм. Његова привлачна фризура афричког ратника Мандинка сигурно га је учинила веома препознатљивим, појачавајући његов имиџ жилавог момка.



геттиимагес

Тешке године детињства

Лавренце Туреауд рођен је у Чикагу у држави Илиноис и био је најмлађи син у породици са 12 деце. Сви су одрасли у малом стану у лоше изграђеној згради. Било је то подручје за сиромашне, познато и као јако загађено. Иако је Туреаудов отац био министар, дечак је често био сведок свих врста злочина у округу. Али био је одлучан у успеху, а снажна воља, као и мајчина љубав, помогле су му да преживи ово тешко време.





Туреауд је изабрао своје професионално име - Господин Т - на основу недостатка поштовања од стране белих људи, што је приметио током свог детињства. Дакле, име је намерно почело са господином у знак поштовања које нико од његове породице није знао.

геттиимагес



Господин Т је похађао средњу стручну школу Дунбар где се заинтересовао за борилачке вештине и друге спортове. Током студија освајао је шампионат града у рвању 2 године заредом. Почео је да одлази на универзитет Праирие Виев А&М, освајајући фудбалску стипендију, али је избачен за годину дана.

Затим се пријавио у америчку војску и служио у корпусу војне полиције где је брзо постао вођа одреда. Након отпуста, прво је почео да ради као избацивач. Почео је да носи златне ланчиће и све врсте накита које су клијенти изгубили у тучи. Његов посао је био углавном да штити дилере дроге, али је такође учествовао у бројним тучњавама и био је тужен много пута, али је добио сваки случај.



геттиимагес

На крају је прешао на каријеру телохранитеља, штитећи људе свих професија: од наставника и дизајнера до политичара и милионера. Међу његовим клијентима били су Мицхаел Јацксон, Леон Спинкс, Мухаммад Али, Диана Росс и Стеве МцКуеен. Његова зарада понекад би се попела и до 10.000 америчких долара дневно, у зависности од ризика и путовања.

На свом положају, господин Т има два главна правила: клијент мора у сваком тренутку бити искрен према њему и мора прво обавити куповину. Такође је упозорио своје клијенте да не може да им гарантује живот, рекавши:

Урадио сам све осим да гарантујем животе људи, али гарантујем вам да ћу дати свој живот штитећи ваш.

геттиимагес

Његов велики прекид догодио се када је Силвестер Сталлоне приметио глумачки потенцијал господина Т. и понудио му улогу у његовом филму Роцки ИИИ . Тада је господин Т смислио своју познату крилатицу, 'Жалим будалу!'

Туреауд је такође познат по свом необичном стилу. Сваки од његових златних ланаца и наруквица има посебно значење и служи одређеном циљу. Носио је злато као симбол афричких робова који су морали да носе гвоздене ланце. У његовом десном уху налазиле су се 3 минђуше које симболизују „Отац, Син и Дух Свети, тројица мудраца“. Али није све, јер је у левом уху носио 4 минђуше да се повеже са четири годишња доба, четири правца и четири писца јеванђеља, а камоли хје изванредна фризура, која сеже до ратника Мандинке, потомака царства Мали.

геттиимагес

Али то је све морало престати након што је ураган Катрина 2005. године ударио на обалу Мексичког залива. Господин Т једноставно није могао даље да носи тешки накит, будући да је био сведок свих разарања и патњи погођених подручја. Рекао је:

Као хришћанин, када сам видео како други људи губе животе и губе земљу и имање [...], осећао сам да би био грех пред Богом да и даље носим своје злато. Осећао сам да ће то бити неосетљиво и са непоштовањем према људима који су све изгубили, па сам престао да носим своје злато.

Туреауд је био ожењен Пхиллис Цларк и из овог брака има троје деце. Поред тога, преживео је Т-ћелијски лимфом. Ово ретко стање дијагностиковано му је 1995. године, али то га није спречило да буде активан до данас. Штавише, име господина Т било је укључено у крило славних у Кући славних ВВЕ-а 2014. године.

геттиимагес

Овај изванредан човек заиста је заслужио своје право да се назове правим победником!

ПРОЧИТАЈТЕ И: Како је млади Сеан Цоннери некада морао да се брани и претуче шест чланова опасне шкотске криминалне банде

Популар Постс